Grupo Red Eléctrica
és ara Redeia

Descobreix les nostres ofertes


A Redeia trobaràs una companyia de referència que forma els grans líders del futur. A través de les diferents oportunitats de beques, en què es combina la formació acadèmica amb la pràctica, els joves tenen l'oportunitat de conèixer diferents entorns on compartir coneixement i adquirir nous aprenentatges juntament amb els millors professionals en innovació i transformació digital. Si ets una persona amb ganes d'aprendre, a Redeia descobriràs noves habilitats i desenvoluparàs competències a través de reptes reals.

Metodologia

Amb l'objectiu de complementar la vostra formació i millorar la vostra ocupabilitat, des de Redeia organitzarem visites a les nostres instal·lacions i accions d'integració, on tindreu l'oportunitat de conèixer l'organització de la companyia de la mà dels seus professionals. Durant tota la formació comptaràs amb el suport d'un equip de tutoria acadèmica, un tutor empresarial i un equip de tutoria de pràctiques encarregats del teu desenvolupament i orientació professional. Estarem encantats que comparteixis amb managers i tutors les teves idees i projectes sobre els sectors energètic i de les telecomunicacions.

Què busquem

Si ets una persona creativa, proactiva i amb ganes d'aprendre, no perdis aquesta oportunitat i descobreix tot allò que Redeia pot oferir.

T'esperem!

Coneix l'experiència d'altres estudiants que van completar el nostre programa a Grupo Red Eléctrica, ara Redeia.