Grupo Red Eléctrica
és ara Redeia

Descobreix les nostres ofertes


Descubre Jóvenes Talentos és l'aposta per REDEIA per a joves amb ganes d'aprendre a una companyia de referència que forma els grans líders del futur. A través del Títol Propi en Organitzacions Àgils i Transformació Digital de la Universitat Camilo José Cela, Redeia vol contribuir a la formació de la nova generació de líders.

Gràcies al pla d'estudis del Màster, on es combina la formació acadèmica amb la pràctica, tindràs l'oportunitat de conèixer diferents entorns on podràs compartir coneixement i adquirir nous aprenentatges juntament amb els millors professionals en innovació i transformació digital de la companyia . Podràs descobrir noves habilitats i desenvolupar competències a través de reptes reals i amb una ajuda a l'estudi que deixarà sense paraules!

Metodologia

Amb l'objectiu de complementar la vostra formació i millorar la vostra ocupabilitat, des de Redeia organitzarem visites a les nostres instal·lacions i accions d'integració, on tindreu l'oportunitat de conèixer l'organització de la companyia de la mà dels seus professionals. Durant tota la formació comptaràs amb el suport d'un equip de tutoria acadèmica, un tutor empresarial i un equip de tutoria de pràctiques encarregats del teu desenvolupament i orientació professional. Estarem encantats que comparteixis amb managers i tutors les teves idees i projectes sobre els sectors energètic i de les telecomunicacions.

Què busquem

Si ets una persona creativa, proactiva i amb ganes d'aprendre, no perdis aquesta oportunitat i descobreix tot allò que Redeia pot oferir.

T'esperem!

Descobreix les nostres ofertes

Coneix l'experiència d'altres estudiants que van completar el nostre programa a Grupo Red Eléctrica, ara Redeia.