Les pràctiques a l'empresa són una eina fonamental en aquest procés, i la Fundació Universitat-Empresa (FUE) pot ajudar-te a simplificar-lo amb el nostre Programa Start.

Com a pioners en la gestió de programes de pràctiques a Espanya, a FUE hem desenvolupat el Programa Start amb l'objectiu de proporcionar a empreses i institucions un servei d'intermediació amb universitats per a la incorporació de becaris.

Què significa això per a tu? Significa accés a un grup de talent universitari altament motivat i preparat per afrontar els reptes de la teva empresa.

El nostre Programa Start està dirigit a estudiants de grau i postgrau de totes les àrees de les universitats espanyoles, així com de nombroses universitats estrangeres amb les quals tenim convenis de col·laboració en pràctiques.

Ens assegurem que els candidats compleixin amb els requisits establerts per les seves universitats d'origen, garantint així la qualitat dels becaris que incorpores al teu equip.

A més, el nostre programa ofereix flexibilitat pel que fa al període i la durada de les pràctiques, adaptant-se a les necessitats específiques de la teva empresa.

Necessites ampliar el termini de les pràctiques? Cap problema! Podem gestionar-ho prèvia autorització de la universitat corresponent.

El millor de tot és que l'horari de les pràctiques és compatible amb els estudis dels alumnes seleccionats, cosa que garanteix el seu compromís i disponibilitat per contribuir a l'èxit de la teva empresa.

Pilars del programa

Gestionar les nostres pràctiques estudiantils pot ser tot un desafiament per a les empreses, oi? Amb el programa START de la Fundació Universitat-Empresa (FUE), simplificaràs tot el procés.

Per què és tan complicat? Cada universitat té les seves pròpies polítiques i requisits per a les pràctiques dels seus estudiants. Des de la durada fins als processos de tramitació, les diferències poden ser aclaparadores. És aquí on entra en joc START.

El programa START ofereix una solució personalitzada per a la gestió unificada de programes de pràctiques a nivell nacional. Ens encarreguem d'intermediar amb les universitats i centralitzar tot el procés a la FUE. El resultat? Un procés simplificat de principi a fi.

Ens ocupem de la selecció, incorporació, gestió i seguiment dels estudiants en pràctiques. I el paper de l'empresa? Senzill. Et centraràs en la selecció final de l'estudiant i en la seva formació un cop que s'uneixi al teu equip.

Vols deixar de preocupar-te per les complicacions de gestionar pràctiques estudiantils? Uneix-te a START i simplifica el teu procés de selecció de becaris avui mateix!

Necessites més informació?

Metodologia i Programa

Metodología Start