Un programa pioner de formació teòrica i pràctica que cerca millorar l'ocupabilitat i formar el professional del futur.

El Màster en Decision Making and Innovation 2.0 de la Universidad de Alcalá combina un model d'aprenentatge col·laboratiu orientat cap a l'adquisició de competències professionals, impartit en línia i en anglès amb l'estada en pràctiques a una de les nostres empreses col·laboradores.

Aquest estudi de Postgrau pot ser cursat tant per joves que ja comptin amb una titulació universitària anterior, obtenint el títol de Màster en Decision Making and Innovation 2.0 de la Universidad de Alcalá, com per joves universitaris que vagin a titular-se properament o que hagin obtingut un títol de Formació Professional Superior, cas en què obtindran el títol de Formació Superior en Decision Making and Innovation 2.0 de la Universidad de Alcalá.

Característiques del període de pràctiques

 • Bossa dajuda a lestudi:Un import mínim de 800€ bruts al mes, segons el país i la ciutat de destinació.
 • Durada: La durada és de 6 mesos (prorrogables a 12), amb el període de descans que determini lempresa.
 • Horari: Jornada completa segons horari de l'empresa.
 • Certificació de l'empresa receptora

Pilars de l'estudi

MILLORAR L'EMPLEABILITAT

 • L'ocupabilitat dels joves i l'accés al mercat laboral no només ens preocupa, sinó que ens ocupa. El nostre compromís és saber per on va el món empresarial, on som al terreny universitari i per on hem d'anar per formar el “treballador del futur”.
 • El Màster en Decision Making and Innovation 2.0 de la Universidad de Alcalá neix d'aquesta anàlisi de l'ésser humà i del món que ens envolta.
 • Els nostres estudiants aprenen com prendre millors decisions, cosa que hauran de fer durant tota la carrera professional.
 • També adquireixen l'habilitat de contar als altres què han decidit i per què.
 • És la gran oportunitat que busquen els nostres joves per esdevenir els treballadors del futur.

ESPERIT INNOVADOR

El Màster en Decision Making and Innovation 2.0 de la Universidad de Alcalá ensenya a prendre millors decisions professionals a nivell global als alumnes utilitzant les eines més innovadoras.
Un esperit que ens ha portat a fer servir una metodologia Xlearning:

 • X d'experièncial, d'aprendre fent.
 • X d'incògnita, permetent que cada alumne elabori l'itinerari més adequat a les preferències.
 • XL de contingut, sempre cercant un contingut profund sobre la matèria que s'aprèn.
 • XL d'adaptació, adaptació a l'entorn canviant, a les noves tecnologies, als mètodes d'aprenentatge nous.

INTERCULTURALITAT I DIVERSITAT

 • El Màster en Decision Making and Innovation 2.0 de la Universidad de Alcalá sempre ha cregut que ha de preparar el treballador del futur. Alumnes de més de 45 nacionalitats han participat durant aquests anys.
 • Un programa multilingüe que millora les competències culturals dels nostres alumnes.

ESPERIT EMPRENEDOR

 • A través de mòduls, activitats i metodologies de treball, busquem donar suport i fomentar l'esperit emprenedor dels nostres alumnes. Busquem que desenvolupin la seva capacitat de prendre decisions, la seva iniciativa, la innovació, la confiança, la creativitat, el sentit crític, la cooperació o el treball en equip.

Acreditació Acadèmica

El títol de Màster en Decision Making and Innovation 2.0 és un títol de Postgrau Propi de la Universidad de Alcalá.

El Postgrau Propi de desenvolupament professional és un títol Màster dissenyat en estreta relació amb empreses i institucions, amb l'objectiu d'obtenir una formació enfocada a la inserció al mercat laboral dels alumnes matriculats.

Actualment, la Universitat d'Alcalá és una universitat moderna que ofereix una àmplia gamma de titulacions de Grau i Postgrau adaptades a l'Espai Europeu d'Educació Superior i orientada a tots els àmbits del saber, des de les Humanitats a les Enginyeries, passant per les Ciències Socials i les Ciències Experimentals i Biomèdiques.

Són més de 28.000 els estudiants que segueixen els seus estudis reglats a la Universidad de Alcalá, dels quals uns 19.000 són a Grau i més de 9.000 a Postgrau.

Formació Acadèmica

ESTRUCTURA

Decision Making

FORMACIÓ

Project Management

PROGRAMA ACADÈMIC

Digital Capacities

APRENENTATGE PROFUND

Strategy, Law and Ethics

SOFT SKILLS

Innovation and Change

TRIAR

Investments and Finance

TREBALL FINAL DE MÀSTER

El TFM es converteix en el principal entregrable del programes. La seva realització està alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS) i/o amb un tema d'interès per a l'alumne.
 1. Fi de la pobresa
 2. Fam zero
 3. Salut i Benestar
 4. Educació de qualitat
 5. Igualtat de gènere
 6. Aigua neta i sanejament
 7. Energía asequible y no contaminante
 8. Treball decent i creixement econòmic
 1. Indústria, innovació i infraestructura
 2. Reducció de les desigualtats
 3. Ciutats i comunitats sostenibles
 4. Producció i consum responsable
 5. Acció pel clima
 6. Vida submarina
 7. Vida d'ecosistemes terrestres
 8. Pau, justícia i institucions sòlides
 9. Aliances per assolir els objectius

Formació Pràctica

Gaia Ocean

Empreses col·laboradores

Una de les claus de l'èxit del Màster enDecision Making and Innovation 2.0 de la Universidad de Alcalá ha consistit en el suport de les nostres empreses col·laboradores.

En dotze convocatòries, el nombre d'estudiants d'aquest Postgrau participants ha crescut exponencialment. Si a la primera convocatòria hi van participar 47 estudiants matriculats, a la novena ho han fet més de 1.500 universitaris. Aquest creixement ha estat possible, en gran part, gràcies al fet que més de 250 empreses han confiat en nosaltres i en la formació dels estudiants com a via per a la seva empleabilitat des que vam iniciar el nostre camí l'any 2007.

Gràcies al seu perfil multidisciplinar, multicultural i multisectorial, el Màster en Decision Making and Innovation 2.0 de la Universidad de Alcalá ha aconseguit que graduats de 90 titulacions diferents de totes les àrees d´ensenyament i estudiants d´aquest Postgrau orientat al desenvolupament de competències professionals s´hagin incorporat, posteriorment, a empreses de sectors tan variats com l´aeronàutic, farmacèutic, financer, TIC, energia i aigua , turisme, consultoria o alimentació.

Empresas Colaboradoras Gaia

Dades d'interès

100%

El 100% de les empreses col·laboradores recomanaria el Màster en Decision Making and Innovartion a altres empreses pels bons resultats obtinguts en relació amb la captació i selecció de talent

8/10

8 de cada 10 empreses col·laboradores han ofert l'oportunitat d'incorporar-se a la plantilla a algun dels alumnes una vegada finalitzades les pràctiques del Màster

93%

El 93% dels alumnes recomanaria aquest Postgrau a altres titulats com a via de millora de la seva ocupabilitat. Per l'experiència obtinguda i l'oportunitat d'aplicar-ne els coneixements teòrics

7/10

A data actual, 7 de cada 10 alumni es troben treballant. La majoria ho fan per compte aliè, com a comandaments intermedis o com a treballadors especialitzats. Però també hi ha un 3% que va iniciar el seu propi negoci un cop finalitzat el Programa.

20%

Un altre 20% continua estudiant, per la qual cosa tan només 1 de cada 10 es troba inactiu, és a dir, en situació d'atur oa la recerca de la primera feina.

Presencia en el mundo

Presencia en el mundo

Admissió i matrícula

Per accedir al Màster enDecision Making and Innovation 2.0 de la Universidad de Alcalá, caldrà reunir els següents requisits:

 • Tenir menys de 30 anys.
 • Posseir un títol universitari oficial, homologat o homologable, de graduat, diplomat, llicenciat, arquitecte, arquitecte tècnic, enginyer, enginyer tècnic, que s'adeqüi a les places ofertes a cada convocatòria.
 • Haver obtingut el títol universitari oficial, homologat o homologable en els darrers 4 anys.
 • No haver gaudit amb anterioritat d'una estada en pràctiques de característiques similars.
 • No tenir experiència professional relacionada amb la titulació amb posterioritat als estudis.