Estem orgullosos que Huawei s'hagi establert com una companyia líder en tecnologia, dirigint la transformació digital a Europa, i per Europa.

Tenim la visió i la passió per crear un nou escenari a Europa on la tecnologia, les idees i la gent s'uneixin per desbloquejar una cosa realment especial. No serà fàcil, com res ambiciós ho és mai, però és la nostra oportunitat per construir un futur totalment connectat pels nostres clients i pels nostres empleats.


A HUAWEI estem buscant perfils com el teu.
Talent jove prenent primeres decisions de desenvolupament professional. CHOICES.
A qui aportar la guia per convertir aquest futur en realitat. STEPS.

CHOICES & STEPS és la nostra filosofia de treball per a la incorporació de joves amb talent, una nova actitud en què el desenvolupament personal i professional els construeix l'empleat.

Dins de Huawei, depenent de quin sigui el teu perfil i moment professional, comptem amb diferents oportunitats de desenvolupament:

START EXPERIENCE

El programa per a estudiants de darrer curs o recent graduats que busquen una primera experiència professional en el món dels negocis. El programa combina formació acadèmica i pràctiques a HUAWEI.

BEQUES SEEDS FOR THE FUTURE

Les beques amb què estudiants universitaris connecten amb Huawei, amb els seus companys i amb ells mateixos gràcies a un programa formatiu transversal molt especial.

BREAKTHROUGH TO ICT ENGINEERING

El nostre programa de desenvolupament professional per als millors perfils TIC de la companyia, cridats a convertir-se en el màxim talent de HUAWEI.

EL FUTUR DE LES TIC

Amb el programa El Futur de les TIC Huawei premia 15 joves amb una formació en noves tecnologies (Cloud Computing, Big Data, xarxes 5G) de dues setmanes a la Xina. El 2020 i el 2021 vam adaptar el programa a l'entorn online premiant 100 estudiants.

OTRAS OFERTAS DE HUAWEI